fbpx
Skip to main content

Internationell inkubator i Malmö

I onsdags tog jag tåget ner till Malmö för att närvara på invigningen av Level Malmö, ett samarbete mellan Malmö Stad, Tillväxt Malmö, Almi Företagspartner Skåne och Coompanion Skåne. Level Malmö grundades för att låta företagsdrömmar bli verklighet och göra Malmö känt som en internationell mötesplats som påverkar världen i en positiv riktning. Level är en internationell inkubator som vill bygga broar mellan olika grupper i samhället, det vill att det ska bli enklare för alla Malmös invånare att bidra med sina kunskaper och sin kultur till Malmös inspirerande stad. De vill stötta företag hela vägen genom att erbjuda gratis affärsrådgivning för entreprenörer.

Jag har under ett års tid varit med och stöttat Level Malmö och försökt bidra med min kunskap och erfarenhet. Jag tycker att denna inkubator är ett fantastiskt initiativ som gärna hade fått finnas i fler städer runt om i Sverige. Jag gläds över initiativtagaren Fadi Barakat som jag har haft möjlighet att följa från ax till limpa i detta projekt. Det har varit fantastiskt att få se uppstarten av en idé som blev verklighet! Tillsammans med Corinne Trang som verksamhetschef så kommer ni göra stor skillnad i Malmö.

Under invigningen hann jag även med att testa mitt nya projekt emot några personer, det är alltid mycket betydelsefullt att få testa sin idé och få tankar och feedback från andra entreprenörer. Tack till er som tog er tiden för att lyssna på mig.

Om du har en dröm om att starta ett bolag eller en företagsidé som du vill få feedback på kan jag varmt rekommendera dig att kontakta Level.

Peter Thorin

peter.thorin@leaps.se
+46 735 00 55 11