fbpx
Skip to main content

Sammanfattning av 2021

Året som startade där man trodde inget kunde bli värre än 2020 med Covidsmittan men som startade med stormningen av Kapitolium och avslutar med en ny våg av Covid.

Även 2021 visade oss att människan är anpassningsbar, mer eller mindre beroende på person så klart. I år fick jag njuta mycket av hemmaplan och den vackra södra delen av Sverige. En favoritstund var Solnedgången från Grand Hotel i Mölle. Jag har även passat på att träffa många nya människor när tillfället har givits. I november fick jag också åka till mitt älskade Lissabon för Web Summit. Eventet var om än mindre än vanligt, men jag träffade många spännande människor där, både nya och gamla vänner man inte sett på länge.

Vi fick även inviga vårt nya kontor äntligen, LEAPS Studios. Hit är man välkommen att sitta en dag om man är sugen på att byta miljö eller diskutera en ny idé. Om du är intresserad av att gästa oss en dag är du välkommen att höra av dig till hej@leaps.se innan så ser vi till att det inte krockar med något kundmöte.

Jag har även turen att jobba ihop med två fantastiska kollegor som pushar mig att bli bättre, vassare och även hålla mig tillbaka ibland. Tack för det Anders och Kristian. Jag uppskattar verkligen er och ni är grymma!

Jag önskar er en fortsatt bra start på 2022!

Peter Thorin

peter.thorin@leaps.se
+46 735 00 55 11