fbpx
Skip to main content

Revolutionera er tillverkningsprocess med AI

Idag var det äntligen dags! I samarbete med Teknikcentrum TECC AB bjöd vi in Marcus Weiland från Savantic AB för att prata om AI med fokus på produktionsindustrin. Deltagarna fann ämnet mycket intressant och det blev bra diskussioner där många konstaterade att detta är något de behöver se över och vill veta mer om. Som tur är kommer Marcus tillbaka i slutet på maj när vi har vår nästa Innovations AW.

Först vill vi tacka Marcus för en fantastisk presentation och alla som kom. Hoppas vi ses igen den 25-26 maj i Växjö då vi kommer få höra mer av Marcus och hur du använder AI på riktigt. Dessutom kommer Louise Eriksson Plym och pratar om hur man designar en hållbar och flexibel arbetsplats. Missa inte det, mer information kommer inom kort.

Tack till dagens deltagare?
Henrik Blomdahl, LVI Low Vision International
Magnus Ericsson, Wexiödisk AB
Jan Hultinsson, ProfilGruppen Extrusions AB
Johan Henningsson, Arcoma Group
Ulf Bild, Teknikcentrum TECC AB
Pär Burman, Fortnox AB
Sofia Mussa Abrahamsson, Fogmaker International AB
Sara Eliasson, Växjö Energi AB
Carl Moberg, Holtab
Nils Blomgren, EntIT

Foto: Nina Möller