fbpx
Skip to main content

Torsdag den 1 Februari – Innovations-AW från kl 16 till sent

Temat för kvällen är att se på sina verksamhetssystem på moderna och smartare sätt!  

På agendan står två spännande ämnen då vi tänker ta ett användarperspektiv och inte ett systemperspektiv som oftast är vanligast. 

Tiden blir som vanligt runt kl 16 och vi håller på till vinkylen är tom eller man önskar gå hem. Snälla anmäl er så vi vet hur många kommer och vad vi behöver komplettera med.

Vi räknar med att köra igång föreläsningarna strax efter kl 17, där vi försöker hålla oss till 15-20 minuters föreläsning och följande frågestund så klart.

Snälla! Anmäl er till hej@leaps.se. Skriv vem ni är, bolag ni kommer ifrån och vad ni önskar dricka samt ev. allergier. 

”Få ut mer av era verksamhetssystem” – Patrik Almö och Jonathan Kajdman från Commerz Patrik och Jonathan kommer och pratar om vad man kan göra istället för att byta systemen för att komma närmare användaren och processer. 

Commerz är ett Malmöbaserat bolag som jobbar nära sina kunder för att hjälpa dem hitta smarta lösningar att använda sina verksamhetssystem bättre. De har lång erfarenhet att driva projekt inom  kund-, sälj- och logistikprocesser.

Man utvecklar avancerade tekniklösningar som levererar snabba responsiva gränssnitt. Oavsett om det är via webbgränssnitt, mobilappar eller uppsättning av redundanta servers. Commerz är starka att leverera stabila tekniska lösningar är en förutsättning för att man skall göra sina affärer digitala.

Vi kommer få höra några kundcase där Commerz har levererat emot verksamheten och ni ska få chansen att ställa frågor. 

Det ska bli spännande och höra om er resa!

”Användardriven Design”, med Sebastian Löfvall från Fortnox som med sina lång erfarenhet av hur man använder data och system på ett smartare sätt när man driver förändring. 

Att ha ett problem i sin verksamhet så löser man inte det genom att köpa in ett nytt IT-system. Oftast ligger problematiken ute bland användarna och att man inte förstått vad problemet är. 

Att arbeta med att fånga upp ett stort användarperspektiv eller ett kundperspektiv är basen till att arbeta med användardriven design. 

Sebastian har lång erfarenhet med stora kunder om hur man arbetar med denna metodiken på ett pragmatiskt sätt. Han kommer även presentera några case som ger en ny syn på saker när man väljer att utveckla sin verksamhet. ”Det är ju trots allt någon som ska använda det man utvecklar”, som han brukar säga.

Ska bli spännande och höra om detta!

Det ska bli kul och ses igen och vill du bjuda in någon mer så be dem höra av sig till hej@leaps.se!