fbpx
Skip to main content

Möt våra partners

Möt våra partners

Vi kan inte allt själva, därför har vi partners.

Vi kan mycket men inte allt, därför har vi skaffat oss vassa partners som vi nyttjar så ofta vi kan med saker vi inte kan. Vi vill gärna föreslå nedanstående bolag som bra bolag att jobba med och som håller våra värdegrunder i livet och arbetet. Vill ni veta mer om dem eller höra vad de har gjort med oss så hör av er.

Odd Kommunikation AB – fantastisk byrå som kan allt om varumärken, tryck, marknadsföring och webb.

Enhetligt & snyggt i alla kanaler
Ibland gör vi enbart en webbplats eller en trycksak men majoriteten av våra uppdrag handlar om att få till en helhet. Det börjar ofta med att vi sätter grunden till varumärket för att sen se över den grafiska profilen. Därefter går vi igenom kanal efter kanal och ser till så att detta följs, om det så är webbplatsen, sociala medier, mailutskick eller trycksaker.

Savantic – AI är deras grej. Ett gäng fysiker som älskar AI.

Höj din AI-kompetens!
Vill du lära dig mer om vad artificiell intelligens är och vilken nytta den kan göra för ditt företag? Med våra kurser och föreläsningar tar du ett steg närmare en datadriven framtid med kunderna i fokus. Och så hjälper våra konsulter dig att bygga AI-lösningar som fungerar när de möter verkligheten.

EntIT – det som inte dom kan om Microsoft 365 är inte värt att veta.

Specialiserat bolag med fokus på Microsoft plattformen.   Utveckling, uppsättning, konfiguration och arkitektarbete. Jag tror dom kan allt. 

Tildas Tea, teprenumerationer till företag. Gillar man te så ska man ha ett abonnemang från dem.

Vi erbjuder gott te av kvalitet till medvetna kontor, caféer och co-working i Sverige. 

Tilda väljer personlig ut teerna för inköpen för att man ska få njuta själv på bästa sätt. Te är fantastiskt gott och finns i många varianter. Enkelt och smidigt med en prenumeration!

Pitchler, behöver du ett enkelt verktyg och hantera din ansökan samt ta del av mer än 10000 profiler så är Pitchler för dig.

EN NY STANDARD I BRANSCHEN

Automatiserad rekrytering

Pitchler är en användarvänlig och smart plattform där du kan kolla på kandidaternas pitchar, markera dina favoriter och dela information om ditt företag. Allt detta på bara några minuter!

Plym, behöver ni göra något åt ert kontor och skapa en mer kreativ plats som anpassad efter er så är Plym för er.

PLYM’S CORE CONSISTS OF PASSIONATED DESIGNERS WITH DIFFERENT BACKGROUND

Our Industrial designers, architects, interior architects, and visual merchandisers are all educated on a university level and now also teaching at universities. We are functional designers, not stylists or decorators.

CLS – Portugisisk-Svenska handelskammaren i Lissabon, kan allt om att flytta dit, bygga ett kontor där eller andra bra kontakter.

The Swedish Portuguese Chamber of Commerce in Lisbon (CLS) is a non-profit organization, currently counting at 105 members. The main objective of CLS is to facilitate business for members through activities in accordance with the interchange and mutual knowledge between the Swedish and Portuguese business communities.
CLS is one of the pillars of the “Team Sweden” in Portugal, together with the Embassy of Sweden. Both organizations coordinate their activities, cooperate, and thus maximize the outcomes of their individual missions.

Hoo Hoo Family

Fantastisk inom UI/UX med en känsla för att det faktiskt finns användare som ska använda det som kommer ut. Ett unikum inom området! Senaste projektet har 12000 användare med 1 support case i snitt varann vecka. Magisk byrå!