fbpx
Skip to main content

Välkommen till LEAPS

Välkommen till LEAPS

Vi är LEAPS

Vår vision är att skapa innovativa organisationer hos våra kunder. Vi vill att företagen vi jobbar med ska utvecklas och möta framtiden med rätt verktyg och mindset. Det hjälper inte att bara en del av organisationen är innovativ utan alla måste med om det ska bli på riktigt. Förändring är svårt för majoriteten och man måste ge det tid. Vi vet hur man göra detta!

01
Innovation
02
Förändringsledning
03
Datadriven

Vi gillar att omge oss med framåt och trevliga företag. Möt våra partners.

Vad håller vi på med på LEAPS om dagarna?

Innovation

För att innovationer skall skapas ofta och på ett kostnadseffektivt sätt behöver organisationen kontinuerligt fånga upp och göra små experiment på idéer som finns i organisationen eller bland dess kunder och samarbetspartners.
En innovation är inte klar förrän den levererar eller omfördelar värde så det är väldigt viktigt att fullfölja idéerna hela vägen tills att den är färdigutvecklad och implementerad så att man kan mäta värdet.

Förändringsledning

I dagens snabbt föränderliga affärsvärld är förmågan att hantera och anpassa sig till förändringar absolut nödvändig. Förändringsledning är inte längre en lyx – det är en överlevnadsfaktor. Om du vill att ditt företag ska fortsätta att vara konkurrenskraftigt, kan vår expertis inom förändringsledning vara din biljett till framgång.

Datadriven

I en värld där information och data ständigt ökar i omfattning och betydelse, är det viktigare än någonsin för företag att fatta välgrundade och datadrivna beslut. Att vara datadriven innebär att använda insikter från faktiska data för att fatta strategiska och operativa beslut, vilket leder till bättre resultat och ökad konkurrenskraft. Låt oss förklara varför det är avgörande för ditt företags framgång att vara datadriven och hur vi kan hjälpa dig att bli det.

Att vara i en datadriven organisation där verksamheten fattar beslut på data och inte gissningar kommer vara skillnaden mellan att finnas kvar och utvecklas eller att sakta dö.

Kom och sitt en dag hos oss i 
LEAPS studios

Tanken bakom LEAPS studios är att bjuda in andra att sitta med oss en dag för att utbyta tankar och idéer eller bara bolla något. Vill du komma ner en dag så hör av dig till oss. Här finns rum för alla typer av möten.